Vlad Voiculescu, pași pentru intensificarea colaborării pe Sănătate cu Belgia, Austria, Elveția și Franța. Ce le-a transmis ambasadorilor

Principatele teme abordate au fost acordarea asistenţei medicale pentru pacienţii cu arsuri grave sau care nu pot fi trataţi în România, investiţii în infrastructura sanitară, digitalizare şi schimburi de experienţă între profesionişti.

”Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a avut astăzi, 4 martie a.c., întrevederi cu ambasadori ai patru state în România, ambasadorul Regatului Belgiei, ES Philippe Benoit, ambasadoarea Republicii Austria, ES Isabel Rauscher, ambasadorul Confederaţiei Elveţiene, ES Arthur Mattli, şi ambasadoarea Republicii Franceze, ES Laurence Auer. Pe agenda celor patru întrevederi s-au aflat subiecte de interes referitoare la intensificarea relaţiilor de colaborare în domeniul sanitar, precum acordarea asistenţei medicale pentru pacienţii cu arsuri grave sau care nu pot fi trataţi în România, investiţii în infrastructura sanitară, digitalizare şi schimburi de experienţă între profesionişti din România şi din cele patru state”, arată ministerul Sănătății într-un comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.